Privacybeleid

Verantwoordelijke voor je gegevens

Bedrijfsgegevens

THE HORSE STORE

Kerklaan 16a

2291 CH

Wateringen

www.thehorsestore.nl

Info@thehorsestore.nl

0174-226650

Welke gegevens worden verzameld

  • Naam, voorna(a)m(en)
  • Adres, postcode, woonplaats, land.
  • Geslacht
  • Geboortedag
  • E-mailadres
  • IP adres
  • BTW nummer (voor bedrijven)
  • Overige gegevens en zaken voor zover (i) wettelijk vereist of (ii) voor zo ver daarvoor toestemming is gegeven of (iii) vrijwillig aangeleverd.
  • Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. (Denk hierbij aan betaal/creditcard gegevens)

Het doel van de gegevensvastlegging

  • Om bestellingen en betalingen te kunnen afhandelen
  • Het versturen van e-mails naar aanleiding van een bestelling
  • Service te kunnen verlenen
  • Zodat je een account kunt maken op onze website waarmee je punten kunt sparen
  • De elektronische versie van de nieuwsbrief te sturen
  • Geanonimiseerde statistische gegevens te verzamelen

Hoe lang bewaren we de persoonsgegevens

Wij bewaren de gegevens voor een periode van 7 jaar, omdat we belastingtechnisch verplicht zijn.

De gegevens van jouw online account bewaren we zolang je actief klant bij ons bent. Wil je je account opzeggen dan kan dit door een email te sturen naar info@thehorsestore.nl

Wie heeft er toegang tot de persoonsgegevens

  • De medewerkers van THE HORSE STORE
  • De medewerkers van SW-retail wij hebben met dit bedrijf een verwerkingsovereenkomst
  • Website beheerder

Aan wie geven wij uw gegevens door.

Postnl

Wij geven uw adres gegevens door aan PostNL om uw pakket te kunnen bezorgen. Deze gegevens worden door PostNL niet voor andere doeleinden gebruikt. Wij hebben met hun een verwerkingsovereenkomst en verwijzen u naar hun eigen voorwaarden:

Sw-retail

Dit is ons voorraadsysteem hier slaan wij alleen noodzakelijke gegevens in op na toestemming in onze winkel

Mollie & Afterpay

Dit zijn de twee bedrijven die het betalingsverkeer van de webshop www.thehorsestore.nl verwerken. Deze partijen gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinde en wij hebben met hun een verwerkingsovereenkomst. U kunt hun algemene voorwaarde inzien via de volgende link:

Cookies

Vereiste cookies:

Functionele cookies:

Tracking cookies:

Marketing cookies:

Analytische cookies:

Beveiliging van uw persoonsgegevens/ Data-lek

Volgt

Rechten

  • Inzage

Jij hebt het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. Je kunt dat aanvragen in je account. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

  • Correctie

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn.

  • Verwijdering

Jij hebt het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van jou hebben te verwijderen. Wanneer jij een verzoek indient om jouw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot jou herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren.  Wij vragen u een verzoek in te dienen via info@thehorsestore.nl

  • Dataportabiliteit

Je hebt het recht om de gegevens die wij van je hebben ontvangen op te vragen en van ons te ontvangen

  • Intrekken van verleende toestemming

Je kunt te allen tijde de verleende toestemming intrekken

  • Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Jij hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. Wanneer jij een klacht hebt, dan lossen wij dat het liefst zelf met je op. Neem daarvoor contact op met ons (link contact) Je hebt uiteraard het recht om je met jouw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Toestemming

Zodra website bezocht word akkoord cookies

Zodra bestelling plaatst en algemene voorwaarde dan toestemming gegevens verwerken

Vragen                                                                                                                              

Als je nog vragen hebt over de wijze waarop The horse store met persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact op met ons op (link contact) We helpen je graag.